123magie beursmagneet zakelijk

Maak van uw Beursstand een Publieksmagneet

Haal méér Resultaat uit uw Beursdeelname

Uw bedrijf staat op beurzen? Dan weet u als geen ander hoe lastig het is de juiste bezoekers te lokken. Veel mensen lopen uw stand voorbij zonder dat ze worden aangesproken:

 • Zijn dat potentiële leads die u mist?
 • Toekomstige klanten die geen contact met u maken?
 • Of naar de concurrent tegenover uw stand gaan?

Een beursdeelname kost veel energie en de dagen zijn lang. Het is moeilijk net zo fris te zijn aan het eind van dag drie als bij de start van de beurs. Huur mij als extra kracht in. Ik kan als goochelaar en marketingdeskundige verschillende dingen voor u doen!

Terwijl uw personeel de stand bemant en met leads of prospects praat, kan ik voorbijgangers aanspreken en laten stoppen. Ik stel ze een intrigerende vraag en laat ze direct iets verbazends zien. Een ideale manier om groepen voorbijgangers te verzamelen die allemaal willen weten 'wat er gaat gebeuren'. Dat trekt nog meer kijkers aan waardoor uw stand veel meer aanloopt krijgt.

Tijdens mijn presentatie vertel ik Uw boodschap en maak een voorselectie van de bezoekers. Daarnaast kan ik uw product verkopen of samples/folders uitdelen.

Voorselectie van Leads en Prospects

U wilt dat uw personeel praat met mensen die in potentie klant gaan worden. Of al klant zijn. Maar niet iedereen behoort tot uw doelgroep!

Tijdens het aantrekken van voorbijgangers vertel ik uw commerciële boodschap en nodig ik de juiste mensen uit de stand in. Wie geen potentiële klant is stuur ik vriendelijke en subtiel weer de beursvloer op. Zodat uw mensen meer tijd over hebben voor leads en prospects.

123magie prospects selecteren

Extra vertegenwoordiger van uw product / dienst

Een goede beursgoochelaar is een extra vertegenwoordiger voor uw bedrijf. Als marketingexpert begrijp ik heel goed uw behoeften. Die vertaal ik in een presentatie op maat (!). Waarmee ik automatisch een verkoper wordt voor uw bedrijf.

Meer weten over hoe ik werk? Download de brochure:

VIP's of Internationale Gasten op de beurs?

Wilt u op de beurs bestaande relaties spreken? Dan kan ik u op de volgende manier helpen: Als het heel druk is, entertain ik uw relaties. Totdat uw personeel tijd heeft om met ze te praten. Dit maakt niet alleen het wachten voor uw klanten aangenaam, maar u geeft ze ook het gevoel 'bijzonder' te zijn. U heeft immers speciaal voor hen een artiest ingehuurd.

123magie meertalig
Buitenlandse gasten? Geen probleem: Ik spreek vloeiend Engels & Duits.

 

Hulp bij het boeken van een artiest? Klik hier voor "7 fouten die U niet wilt maken als u artiesten boekt!"

 • Beschikbaar in Heel Nederland
  Jan treedt op in heel Nederland
 • 100% Tevredenheidsgarantie
  "Niet 100% tevreden = Niet betalen!"
 • Altijd op Tijd
  Jan is altijd ruim op tijd aanwezig
 • Maatwerk
  Uw Boodschap is het Uitgangspunt
 • Verrassend & Onderscheidend
  Trek de Aandacht én Prospects
 • Gericht op Rendement
  Investering i.p.v. kostenpost door Duidelijke Doelen