123magie spreker events en evenementen

Spreker op uw Congres of Symposium:

Inhoud én Entertainment

U zoekt voor een congres, studiedag of symposium een luchtige onderbreking. Ik ben een spreker die zorgt voor afwisseling in het programma. Met inhoud én entertainment: Als goochelaar kan ik jullie thema visueel maken, voor extra impact op de bezoekers.!

Spreker & Presentator
Naast spreker kunt u mij ook boeken als presentator. Graag hoor ik uw wensen, dan kan ik u vertellen op welke manier ik het evenement een mooie balans kan geven tussen inhoud en entertainment.

 

123magie meertalig
Buitenlandse gasten geen probleem: Ik spreek vloeiend Engels & Duits.

 

Waarover spreek je?

Keynotes:

 • Marketing voor het MKB: verschillende onderwerpen
 • Economische concepten
 • Psychologie en perceptie in het Onderwijs
 • Perceptie en de wereld om je heen
 • Out of the Box denken

Als afgestudeerd econoom heb ik 7 jaar les gegeven in Bedrijfs- en Algemene economie. Met die ervaring kan ik goed uit de voeten met financiële en economische vraagstukken.

Na mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in marketing: Wat werkt voor mij als ondernemer. Praktisch nut haal ik uit de principes van Direct Respons Marketing. Ik adviseer hierin ook andere ondernemers: Blog met slimme marketingtips

Vanuit het goochelen én de economie ben ik altijd bezig met het bestuderen van 'gedrag': Waarom doen mensen wat ze doen. Bijzonder interessant en boeiend om te ontdekken hoe makkelijk je te foppen bent. Hoe je een gewoontedier bent. Vanuit die wetenschap vertel ik over creativiteit en het denken buiten de gebaande paden. Dat lijkt moeilijk, maar is het niet: Iedereen kan het, maar we durven het vaak niet.
123magie rode draad zakelijk

Maatwerk

Als u een sporter of BN-er zoekt met een vaste presentatie moet u niet bij mij zijn. Ik ben géén topsporter en ook geen BN-er. Ik ben econoom en ondernemer. Daarom vind ik dat mijn aanwezigheid een investering moet zijn en geen kostenpost. Een investering vraagt om rendement.

Elke organisatie heeft een eigen cultuur en doel met het evenement. De ene keer gaat het om klantenbinding, een andere keer gaat het om bijscholing,  dan weer is er een verandertraject in gang gezet. Dat vraagt elke keer om de juiste toon. Ook is het doel elke keer anders en dat moet terugkomen in mijn presentatie/act. Spreker of presentator: de rode draad moet helder zijn!

Daarom kom ik vooraf kennismaken en bespreek met u waar de dag om draait. Op basis daarvan kan ik u een tijdsinschatting geven en een passend tarief noemen. Wilt u een 'standaard' act als tussendoortje? Kijk dan bij de Theater-acts.

Meer weten? Bel 06 - 50 593 805 of download de brochure.

 • Beschikbaar in Heel Nederland
  Jan treedt op in heel Nederland
 • 100% Tevredenheidsgarantie
  "Niet 100% tevreden = Niet betalen!"
 • Altijd op Tijd
  Jan is altijd ruim op tijd aanwezig
 • Maatwerk
  Uw Boodschap is het Uitgangspunt
 • Gevarieerd 
  Afwisseling met goochelacts mogelijk
 • Visueel = Anders Leren
  Beelden blijven beter hangen