123magie presentator zakelijk

Spreker op Congres of Symposium: Entertainment mét Inhoud!

U zoekt voor een congres, (wetenschappelijke) studiedag of symposium een luchtige onderbreking. Als spreker zorg ik voor afwisseling in het programma. Als goochelaar kan ik jullie thema visueel maken, voor extra impact en een andere kijk op de zaak.

Ik bied inhoud en entertainment:

 • Als spreker die zorgt voor humor en afwisseling.
 • Als presentator die tussendoor zorgt voor ontspanning én de tijd bewaakt.
 • Als goochelaar met één of meer acts waardoor deelnemers ontspannen en lachen. Waarna ze weer zin hebben om verder te gaan met het programma.

Presentator
Als presentator / dagvoorzitter zorg ik voor een vlot verloop van het evenement. Dat betekent dat ik let op de tijd, sprekers op hun gemak stel en hen op een interessante manier introduceer.

Ik luister naar lezingen en kijk bij workshops, waarna ik die informatie terugkoppel in het plenaire deel. Van daaruit maak ik een brug naar het volgende onderdeel / de volgende spreker, zodat alles op elkaar aansluit.

Als ik er ben hoeft u zich niet druk te maken over het tijdschema. Ik zorg dat het op rolletjes loopt en u contact kunt hebben met de bezoekers of andere zaken kunt regelen.

Goochelaar
Wilt u “gewoon” een vrolijke onderbreking tussen de lezingen door? Ik kan zorgen voor een vrolijke theater-act, waar lachen en ontspanning het belangrijkste zijn. Zodat bezoekers er weer fris tegenaan kunnen.

Combinatie
Uiteraard kan ik deze drie dingen voor u combineren. In overleg kunnen we kijken wat het beste bij uw dag past.

Logo Marketing Operatie

Waarover spreek je?

Keynotes:

 • Marketing voor het MKB: verschillende onderwerpen
 • Economische concepten
 • Psychologie en perceptie in het Onderwijs
 • Perceptie en de wereld om je heen
 • Out of the Box denken

Marketing & Psychologie

Na mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in marketing: Wat werkt voor mij als ondernemer. Geen theorie, maar praktische toepassingen zoals de principes van Direct Respons Marketing. Ik adviseer hierin ook andere ondernemers.

Vanuit het goochelen én de economie ben ik altijd bezig met het bestuderen van 'gedrag': Waarom doen mensen wat ze doen? Bijzonder interessant en boeiend om te ontdekken hoe makkelijk je te foppen bent. Hoe je een gewoontedier bent. Vanuit die wetenschap vertel ik over creativiteit en het denken buiten de gebaande paden. Dat lijkt moeilijk, maar is het niet: Iedereen kan het, maar we durven het vaak niet.
123magie rode draad zakelijk

Maatwerk

Als u een sporter of BN-er zoekt met een vaste presentatie moet u niet bij mij zijn. Ik ben géén topsporter en ook geen BN-er. Ik ben econoom en ondernemer. Daarom vind ik dat mijn aanwezigheid een investering moet zijn en geen kostenpost. Een investering vraagt om rendement.

Elke organisatie heeft een eigen cultuur en doel met het evenement. De ene keer gaat het om klantenbinding, een andere keer gaat het om bijscholing,  dan weer is er een verandertraject in gang gezet. Dat vraagt elke keer om de juiste toon. Ook is het doel elke keer anders en dat moet terugkomen in mijn presentatie. Spreker of presentator: de rode draad moet helder zijn!

Daarom kom ik vooraf kennismaken en bespreek met u waar de dag om draait. Op basis daarvan kan ik u een tijdsinschatting geven en een passend tarief noemen. Wilt u een 'standaard' act als tussendoortje? Kijk dan bij de Theater-acts.

Meer weten? Bel 06 - 50 593 805 of download de brochure.

 

 

 • Beschikbaar in Heel Nederland
  Jan treedt op in heel Nederland
 • 100% Tevredenheidsgarantie
  "Niet 100% tevreden = Niet betalen!"
 • Altijd op Tijd
  Jan is altijd ruim op tijd aanwezig
 • Maatwerk
  Uw Boodschap is het Uitgangspunt
 • Gevarieerd 
  Afwisseling met goochelacts mogelijk
 • Visueel = Anders Leren
  Beelden blijven beter hangen