123magie balloncadeautje beer

Cadeautjes voor Alle Kinderen

U wilt iets extra's? Een aardigheidje voor de kinderen? Daarvoor heb ik ballon-cadeautjes: Eenvoudige, maar goed uitziende figuren. Die maak ik ter plekke. Leuk om te zien voor alle leeftijden!

Ik ben geen ballonartiest en maak geen uitgebreide creaties. Dat betekent dat de kinderen niet lang staan te wachten en iedereen in relatief korte tijd een leuk extraatje krijgt.

Goodie-bag? Dat kan ook, net zo uitgebreid als u wenst. Daar kan natuurlijk een balloncadeautje in, maar ook de dvd Leer goochelen met Goochelaar Jan deel 1 of deel 2, een button, een goochelstok met 5 trucjes, een handtekeningkaart en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden!

123magie balloncadeautje bloemen

Wanneer ballon-cadeautjes?

  • Ballonfiguren kan ik maken na de familieshow. De kinderen blijven dan zitten en ik heb bij elk figuur een ander muziekje. Voor je het weet zijn we 30 minuten verder, heeft iedereen lol én een cadeautje. Volwassenen die aanwezig zijn blijven meestal nog even kijken. Ook voor hen is het boeiend om te zien hoe je van niets iets maakt.
  • In plaats van een extra showtje kan ik ook tussen de gasten doorlopen. Ik zoek dan de kinderen op (beginnend bij de kleinsten) en maak ze ter plekke aan tafel. Leuk ook voor volwassenen als die verspreid door de zaal zitten.
  • Voor volwassen is dit ook mogelijk, meestal maak ik dan bloemdecoraties. Of natuurlijk voor die ene speciale figuur een 'bosje bloemen'.
  • Voor bruiloften en huwelijksjubilea heb ik een ander balloncadeautje.