Cadeautjes voor Alle kinderen

U wilt iets extra's? Een aardigheidje voor de kinderen? Daarvoor heb ik balloncadeautjes: Eenvoudige, maar goed uitziende ballonfiguren. Die maak ik ter plekke. Dat is leuk om te zien voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen!

123magie balloncadeautje bloemen

Wanneer balloncadeautjes?

  • Ballonfiguren kan ik maken na de familieshow. De kinderen blijven dan zitten en ik heb bij elk figuur een muziekje. We zijn zo 30 minuten verder en heeft iedereen lol én een cadeautje. Volwassenen die aanwezig zijn blijven meestal nog even kijken. Ook voor hen is het boeiend om te zien hoe je iets maakt van 'niets'.
  • In plaats van een extra showtje kan ik tussen uw gasten doorlopen. Ik zoek de kinderen op (beginnend bij de kleinsten) en maak ter plekke ballonfiguren. Leuk voor volwassenen als die verspreid door de zaal zitten.
  • Voor volwassen is dit ook mogelijk, meestal maak ik dan bloemdecoraties. Of natuurlijk voor die ene speciale figuur een 'bosje bloemen'.
  • Voor bruiloften en huwelijksjubilea heb ik een ander balloncadeautje.

Ik ben geen ballonartiest en maak geen uitgebreide creaties. Dat betekent dat de kinderen niet lang staan te wachten en iedereen in relatief korte tijd een leuk extraatje krijgt. Wilt u wel grotere creaties, dan kan ik u meerdere artiesten aanbevelen.